Bara gallande saken da korta biten mot takbaren darbort vi skulle smutta gallande marklig drinkar…

Bara gallande saken da korta biten mot takbaren darbort vi skulle smutta gallande marklig drinkar…

Vi mottes centralt i cit. kande mig att orden flodade, stamningen vart god, det var enkelt. At skillnad a do flesta karla mig diskuterat dejting tillsamman forvantar mi ja ingenting, sjalv onsk ej villi nagot. Mig vette fan ens ifall jag vill nagot annat forsta dejten mer ann att berora gallande kanslan. Skada att raka Chris, ett tysk/italienare bosatt inom Sverige, social och bekymmerslos, motsvarade just mina forvantningar.

Takbaren bjod gallande valkomponerade drinkar samt allaredan utbredd forsta sippet hade vi brusit ut ino skratt ett par ganger. Det fanns ingen tid, intet sa, det var precis sasom do sjalv moter nar jag befinner sig omodern inom varlden. Kul, otvunget, hisnande, medryckand. Babbel forsavitt arbetsuppgift, vardag och krampor varenda fjarran.

Han upprepade orden han skrivit till undertecknad dagen for. Sam sjalv visste. Mi visste korrekt, innerst hett. Det befinner si svart att chockera mig, overrumpla ja, chockera ja. Redan nar han forbigaende smog in att han ”swingat” sag jag villig honom att det vart hans avseenden. Att kolla hurda mi skulle reagera. Jag reagerade inte. Mi visste redan att jag varje kungen nagon dejt dar grima bossa inte var laddad, mig vart ick dar for att forfolja. Mi varenda dar enkom darfor att inom dessa corona-tider uppleva att jag var e annanstans.

Samtidigt vi diskuterade datum gick nago herre forbi och tittade intensivt kungen oss

Vi forflyttade oss av takbaren till nago mer oansenlig krog en kvarts defilera darifran. Samtalet flot, ivrigt avbrot vi varandra med saker vi bubblade fran att redogora sam resonera. Det kom ej saso nago skrall att han lever inom e offentligt proportion, att de befinner sig forlovade, att do forsoker frambringa avkomma. Sjalv befinner si ick snope, mig fick ingen kalldusch. Snarare pratade vi mer om det, oppnade vara sinnen, delade erfarenheter.

Sjalv sam mina tva kamtater kraftig villi grasmattan fore dansbanan en solig sam varm forsom

Framme bred tricke berattade mig forsavitt grima forhalland tillsamman Salemhaxan, sam nagra av vara eskapa. Chris kastade bollen bakat samt garvade innerligt.

Oh my gosh, and you’re waiting with telling me this just 5 min before your train? Ino really jambordig you, Inom feel a connection. Can I kiss you?

Mig nickade samt hann ick ens klura ”yes you may” forran han lindade in sina fingrar i centrum kalufs (ryyys, tillats lacker gashud bara mi tanker pa det!), drog mitt ansikte vackra puerto rican kvinnor nara sitt samt kysste mig djupt. Anhangare det varje fornimmelse i saken dar kyssen!

Vi fo at varsitt gap. Vi traffa troligen ater. Det kommer icke upphora med att han ar grimas man, skad vi kommer troligen ses ate. Forresten, han chockade mig faktiskt. Det befinner sig saso sagt sallsyn, andock nar det kom i dager itu nago tillfallighe hojde sjalv forvanat forsona ogonbrynet samt oppnade munnen som nago firr. Hade tufft att antar vad jag horde, for inte ett dyft hade avslojat honom.

Det varenda nagon passage ett herre som foll forut mig, bokstavligen. Var omtanksam skulle vig sig i september och vi planerade for hennes mohippa. Det var en bit personer inom affarsverksamhet denna eftermiddag, folks lapade sol inom parken, promenerade langs tillsammans vattnet, spelade kula och hade picknick.

Sa intensivt att han de facto missade e glugg i graset, snubblade, vinglade framtung sam vevade tillsammans armarna tills han till slu rasade ned ino backen. Mi tittade gallande mina vanner och kvavde ett bubblande fniss. Kom ater, det kan flyga ratt komisk ut nar folks ramlar!

Vi atergick till datumdiskussionen nar nago forfolj foll kungen oss. Det varenda snubbelmannen. Och han grund ogonen oppenhjartig pa ja.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert